Inspirerende website’s

In lijn met mijn intentie om zoveel mogelijk mensen te inspireren op hun muzikale- en innerlijke ontwikkelingsweg, deel ik graag deze wesite’s  met een kleine toelichting.

De lessen die ik op dit moment volg bij Robijn Tilanus, resoneren heel sterk met wat ik zoek, wat me vreugde en nieuwe inspiratie geeft op mijn muzikale- en innerlijke ontwikkelingsweg.

Ze weet op haar unieke wijze haar ervaring eenvoudig, enthousiast en met diepgang door te geven. De gelijke stemming, nieuwe ontdekkingen en dankbaarheid die ik ervaar motiveren me en helpen deze inspiratie op een vanzelfsprekende manier in mijn aanbod te verweven.

 

Academie DE KLANKDUIK muziek met hart en ziel

https://robijntilanus.nl

Edward Meijer stemt mijn piano’s en inspireert me ook met zijn unieke werkwijze. Hij beheerst het ambacht volledig. Wat mij inspireert? Ik luister wanneer hij de piano stemt… zó creatief, omdat hij blijft openstaan voor nieuwe ontdekkingen… en ik hoor voel en zie de liefde waarmee hij zijn vak uitoefent. Het resultaat is dan ook dat ik weer meer van mijn piano houd als hij ze gestemd heeft! En het luisteren geeft me rust omdat hij dit met zoveel aandacht doet!

Iedere keer ontdek ik ook iets wat ik de vorige keer niet gehoord had… en verwonder mij over de rijkdom van dit ambacht!

 

Edward Meijer piano- en vleugelonderhoud

https://www.edwardmeijer.nl

Diep overtuigd van en dankbaar voor de kracht van Muziek én Stilte, deel ik graag onderstaande link naar een opname waar mijn diepste wezen op resoneert.

 

https://www.oraclegirl.org/library/work-sleep-rest